21. 6. 2018

Čištění a nabíjení amuletu a talismanu


minerály


Jakmile si přinesete domů svůj nový amulet či talisman, měli byste ho před vlastním používáním očistit od negativních a nežádoucích vlivů. Existuje mnoho způsobů čištění.

● vizuálně (představou)
● pomocí kyvadla
● solí (ve sklenici vody rozpustit čajovou lžičku soli, do roztoku vložit amule
t či talisman, nechat několik hodin, pozor - není vhodné pro všechny materiály!) 
● nad plamenem svíčky (opět pozor na teplotu a některé kameny)
● očistným kadidlem či kouřem (vonné tyčinky)
● a jiné

Naprogramování

Po vyčištění amuletu či talismanu následuje programování, posvěcení, čímž se mnohonásobně zesílí jeho magické účinky. Bez naprogramování bude amulet či talisman taktéž fungovat, ale nebude jeho síla tak velká.

Velmi jednoduchý postup naprogramování amuletu či talismanu je následující: amulet či talisman položte mezi dvě svíčky, ty zapalte a na papírek napište, co od svého amuletu či talismanu očekáváte.

Jiný způsob: podržte amulet či talisman aspoň 10 minut v zavřené dlani levé ruky (leváci v pravé ruce) a intenzivně myslete na to, jak chcete, aby váš pomocník působil. Po 24 hodinách ho vezměte do obou rukou a sfoukněte jakoby prach z obou jeho stran a přitom opět nahlas řekněte, co od něj očekáváte. Tímto máte amulet či talisman naprogramovaný.

Můžete si také programovací rituál sami vymyslet, naslouchejte své intuici. Naprogramovaného amuletu či talismanu by se již neměl dotýkat nikdo jiný kromě vás.

Nabíjení

Pro nabíjení amuletu či talismanu je nejvhodnější využít energii Slunce či Měsíce. Vystavte svého pomocníka na několik hodin slunečnímu či měsíčnímu světlu. U měsíčního světla je nejvhodnější využít dobu úplňku. Amulet či talisman můžete také opláchnout tekoucí vodou, přiložit ke zdravému stromu, položit na skálu či kámen. Také můžete svůj amulet či talisman zahrabat na několik dní do země. Takto navíc předmět očistíte i od negativních vlivů. Všechny přírodní energetické zdroje mají velikou sílu, která bude přenesena na váš magický předmět.

Další možností je udělat si malý nabíjecí rituál, nabíjet můžete pouhou vůlí a imaginací, magickými formulkami či mantrami. Já osobně velmi doporučuji nabíjení pomocí magických formulí a manter. Jednak spousta lidí není v magických operacích zběhlá a věci znalá. Navíc magické formule a mantry jsou už sami o sobě natolik silné, že jejich pouhým opakováním vzniká velká síla, která je pak na daný předmět přenášená. 


Jakým způsobem si čistíte a nabíjíte své amulety a talismany vy? 

Žádné komentáře:

Okomentovat